Står du i den situation at du skal overveje fremtiden for din IoT løsning:

  • -Passer den til opgaven?
  • -Er den konkurencedygtig?
  • -Bliver man låst fast?

-Alle er relevante tanker at gøre sig når man skal planlægge retningen for IoT Strategien.

Når vi kigger på en opgave er det første parameter altid “kan det lade sig gøre?”, den absolut vigtigste brik i spillet, først heftefter kan man dykke ned i at optimere hvad hardware der skal til for at løse opgaven.

Dernæst “kan det betale sig?”, konkurenceparametret er vigtigt, det handler om værdi mod pris, bliver du mere konkurencedygtig, kan du fremstå som du tilbyder mere end dine konkurenter? det korte og det lange er at det du betaler skal kunne tjænes ind, enten ved at der betales for en service eller ved at løsningen bibriger mersalg af produktet, alle er punkter der åbner for en bred vifte af forretnignemodeller, vi har set en del i FriioT ApS, og vi bliver stadig overrasket over den grad af innovation der er i danske virksomheder, når de anvender udstyr der giver frihed til at bevæge sig rundt i forskellige forretningsmodeller og teknologier.

og netop friheden er også et parameter.

-friheden til at vælge, og integrere med andre platforme. Det skaber konkurrence om din løsning fra et væld af udbydere. det betyder ikke en simplere løsning, du kan til gengæld stå som herre i eget hus, hvor en leverandør ikke kan trække tæppet væk under dig, eller hvor du bare kan se udgifterne vokse for hver eneste enhed du går online med, kort sagt “Frihed i IoT”.

Så hvis du står i den situation af du skal igang, eller genovervejer din løsning, så byder FriioT gerne på en kop (virtuel) Kaffe og præsenterer et alternativ indenfor IoT.

Er din IoT løsning blevet for dyr?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *