Hører du til en af dem, der har synes at at Credit-systemer virker som en diffus model hvor du ikke har kontrol med prisen, så er du ikke alene.

variable omkostninger, månedlige betalinger hører hjemme i enhver serviceorganisations ÅH-NEJ kasse.

Derfor kan FriioT nu præsentere licenspakker til Teltonika routere, der giver 5 eller 10 års monitoring srervice.

Udover at være en simpel løsning så kan i de fleste tilfælde, betale sig selv tilbage på mindre end 3 år i forhold til at anvende credits. På den måde er det nu lettere at sælge aftersale-services hvor 5 eller 10 år er almindelige tidshorisonter.

pakker anvendes hvor man ønsker en kendt pris og kurtig systemrespons, men der er også mulighed for at optimere omkostningerne ved at bruge credits, og slukke for monitoring services manuelt når den ikke anvendes. -Der er dog det tradeoff at det kan tage lang tid (op til 6 timer) før at devicet connecter til RMS efter at have været afbrudt, hvorfor det kræver mere planlægning.

Det samme er sket for data, hvor der er mulighed for at binde 150GB til et device, også her er der dog plads til optimering hvis man anvender credits

hHvis en device bruger 150GB på 10 år er det et ret ‘data-sultent’ device, det forekommer typisk hvis det bruges til fx. video streams, eller M2M via openVPN. Til sammenligning vil en automations virksomhed med 6-10 devices typisk bruge et år om at spendere 5GB fordelt på alle devices, her vil en 150GB pakke på alle devices være spild af penge!

så for at opsummere, så er det kommer flere og bedre muligheder for at tilpasse RMS til dig behov, og så kan en IoT løsning pludselig bliver noget der kan monteres selv på meget små anlæg, og gavne din forretning, samt dine kunders oplevelser af de produkter i servicerer.

Har du behov for sparring om hvilken tilgang du skal have i forhold til RMS, så kontakt os på friiot@friiot.dk og lad og hjælpe med at få så meget ud af din IoT løsning som muligt.

RMS Bliver simplere
Tagget på:             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *